Sint Anthonis: 0485-383611

Eindhoven (Son): 040-7820192

Beek en Donk: 0492-780162

accountancy

Sint Anthonis:
(0485) 383611

Eindhoven (Son):
(040) 7820192

Beek en Donk:
(0492) 780162

  • Home
  • Diensten
  • Accountancy

Accountancy

Heeft u altijd de juiste managementinformatie in handen om uw onderneming goed te sturen en te beheersen?

Kempen Küppers accountants & belastingadviseurs kan u helpen met het opstellen van rapportages, het op orde krijgen van de administratie en natuurlijk ook met de jaarrekening en de accountantsverklaring.

Samenstelling jaarrekening

In de jaarrekening staan alle cijfers van het afgelopen jaar bij elkaar. U krijgt inzicht in hoe u er financieel voor staat en het overzicht is nodig voor bijvoorbeeld bank of belastingdienst. U kunt ook kiezen voor maandelijkse- of driemaandelijkse verslaglegging.

Natuurlijk leveren wij een jaarrekening die voldoet aan de wettelijke verplichtingen en die is toegespitst op uw branche.

Wij besteden veel aandacht aan de vorm en inhoud van onze rapportages. Een goede presentatie geeft de cijfers meer overredingskracht en dat kan doorslaggevend zijn in uw contacten met de bank, de belastingdienst, investeerders of aandeelhouders of bij verslaggeving aan de media.

Controle jaarrekening

Indien uw onderneming middelgroot is moet de jaarrekening voorzien zijn van een accountantsverklaring.

Kempen Küppers maakt gebruik van een externe audit organisatie. Deze organisatie houdt zich uitsluitend bezig met het uitvoeren van controles van jaarrekeningen en soortgelijke financiële verantwoordingen.

Administratieve dienstverlening

Is het bijhouden van administratie geen favoriet onderdeel van uw werk? Wij helpen u graag met goede (online) programma’s.

Deze software hoeft u niet zelf aan te schaffen. U krijgt via ons een geavanceerd programma op uw computer of –nog makkelijker- een onlineversie in een beveiligde webomgeving. In het programma kunt u zelf gegevens invoeren en rapportages maken per maand, kwartaal of jaar.

Overige rapportages

Met actuele en de juiste cijfers (financiën, productie, omzet, afzet, voorraad etc.) houdt u zelf de vinger aan de pols om op tijd te kunnen bijsturen. Samen met u stellen we vast aan welke managementinformatie u behoefte heeft.

De administratie wordt zo ingericht dat er bruikbare (tussentijdse) rapportages uit rollen. U kunt de administratie zelf bijhouden of ons dit laten doen.

U krijgt vergelijkingen met eerdere periodes, met begrotingen en met andere ondernemingen in uw branche. In overzichtelijke grafische presentaties kunnen de gegevens u helpen bij het opstellen van meerjarenprognoses.

 

Wij helpen u graag met al uw accountancy zaken. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 
 
 

Het eerste jaar zijn alle adviesgesprekken voor nieuwe cliënten en starters kosteloos!

logo kempen kuppers 150